Social Icons

Pages

18 Aralık 2008 Perşembe

Zeytinyağlı Taze Fasulye II


Malzemeler
1 kg boncuk fasulye
2 Adet soğan
2 Adet domates
2 Kahve fincanı zeytinyağı
1 Çorba kaşığı salça
2 Adet kesmeşeker
Tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 55 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
Hazırlanışı
Fasulyelerin kılçıklarını bütün olarak ayıklayıp yıkayın.
Yayvan bir tencerenin ortasına 1 adet domatesi bütün olarak yerleştirin.
Fasulyeleri, domatesin çevresine düzgün bir şekilde dizin.
Soğanları halka halka doğrayıp, her sırada bir fasulyelerin üzerine yerleştirin.
Diğer domatesi rendeleyip, salça ile karıştırarak fasulyelerin üzerine dökün.
Zeytinyağı, tuz, şeker, ve 1 su bardağı su ilave ederek kısık ateşte 40 dakika pişirin.
Servis tabağına ters çevirerek soğuk olarak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız