Social Icons

Pages

1 Eylül 2012 Cumartesi

Yoğurtlu Havuç Salatası Tarifi

      MALZEMELER
  • 5 adet orta boy havuç
  • 2 çorba kaşığı zeytin yağı
  • 2 diş sarımsak
  • 500 gram yoğurt
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
 

YAPILIŞI

Havuçları yıkayıp soyun, halka şeklinde ya da küp küp doğrayın , tuzlu suda 20 dakika haşlayıp, sonra suyunu süzün ve servis tabağına alın. Diğer taraftan sarımsakları ezip  yada küçük küçük rendeleyip, yoğurtla karıştırın ve havuçların üzerine dökün, zeytinyağı ve kırmızı pul biberle süsleyip servis yapın. ( dilerseniz içine bir adet salatalık da rendeleyebilirsiniz.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız